Dato:
Tidspunkt: 10:00
Sted: Losby Gods

logo inven
Velkommen til årets BluePrint-seminar igjen – det femte i rekken.

Dette er Nordens største workshop for deg som jobber innen innkjøp- og vareforsyning.

Formålet med seminaret er at du og din organisasjon skal få påfyll og inspirasjon og dermed bli enda bedre på innkjøp og vareforsyning. I fjor så vi på hvordan analyser og rapporter kan utgjøre en stor forskjell i den enkeltes målstyring. I år tar vi enda et steg videre; vi ser på hvordan flere av dere har gjennomført målrettede prosjekter og endog satt i gang med deres egne Good to Great-programmer.

Her blir det mange spennende presentasjoner!

Dan Craddock kommer også i år fra Atlanta for å hjelpe oss. Sammen med Geir Henning Garstad i Inventory Investment kommer han til å lede deltakerne gjennom en rad interessante erfaringsutvekslinger og hands-on øvelser hvor vi virkelig bruker Lifeline Visibilitys styrke til å finne de riktige sammenhengene i dataene. Vi tror du vil bli forbløffet over hvor raskt du finner frem – og ikke minst, hva du finner!

Tidligere har bruken av Visibility vært forbeholdt Clarity-kunder. Denne gangen kommer vi også til å ha to E3-kunder med oss på Visibility, noe som gjør at vi kan bygge bro på tvers av brukergruppene!

Målet er at når du kommer hjem, skal du ha en verktøykasse full av erfaringer, inntrykk og helt konkrete «oppskrifter» slik at du selv og raskt og effektivt finne ut hvor du har problemer og ikke minst – potensialer, og hvordan du på en strukturert måte kan utløse dem. Dessuten vil du ha med deg helt konkrete innspill til videreutvikling og posisjonering av deres innkjøpsfunksjon!

Ved siden av vårt besøk fra USA vil du denne gang også ha tilgang på hele Inventory Investment-teamet under hele seminaret.

Kom, la deg inspirere av – og inspirer dine likemenn!

Meld deg på til info@inven.no innen torsdag 25. april (bindende påmelding).

OBS: Også i år har flere har gitt beskjed om at de i år sender større delegasjoner, så pass på å være ute i tide hvis du vil sikre deg plass.

Sted/tid: Idylliske Losby Gods, – www.losbygods.no mandag 03. juni 2013 kl 10 til tirsdag 04. juni kl 15. Losby gods ligger et kvarter fra Oslo sentrum (mellom sentrum og Oslo Gardermoen Lufthavn).

Pris for overnattende, inklusive måltider: NOK 6.400.
Pris for ikke-overnattende, inklusive måltider: NOK 5.200.

Velkommen!

Vennlig hilsen
Inventory Investment AS