Dato:
Tidspunkt: Kl 1600 - 1800
Sted: Per Krogs vei 1, Karihaugen

Staples

Staples Norway er Norges ledende grossist innen kontor- data og facility-produkter og kundemassen er store offentlige og private kunder i hele landet.

Staples Norway er opprinnelig selskapene Rich Andvord AS og Tybring Gjedde ASA som fusjonerte i 2005. Etter noen år med nederlandsk eierskap ble selskapet kjøpt opp i 2008 av Staples Inc. Dette er et amerikansk selskap opprettet i 1986, som pr i dag er verdens største leverandør av kontormateriell med 90 000 ansatte og en omsetning på ca 27 millarder US dollar.

Vareforsyningen for hele Staples Norway skjer ut ifra distribusjonssenteret på Karihaugen, og distribueres av Bring til kunder over hele landet.

Hovedmålsettingen til Staples er å ha høy servicegrad og effektivitet, noe det arbeides kontinuerlig med, og ved årsskiftet ble det installert en ny TLX cargoscanner som bidrar til økt kapasitet på opptil 30 % av kolli outflow. Denne integrasjonen er så vidt vi vet, alene om å ha i Norge.

Staples AS ønsker velkommen og WMS-ansvarlig Tomm Mogerhagen, transportsjef Svein Gulbrandsen og teknisk sjef Terje Ekren vil informere om vareflyt, løsninger og transport, og gjennomføre visning av distribusjonssenteret.

Pris: Gratis.

NB!  Begrenset til 20 deltakere.  Påmelding nødvendig.  Først til mølla…  LOGMAs medlemmer prioriteres.

Vennlig hilsen styret i LOGMA

 

Adresse: : Per Kroghs vei 1 på Karihaugen, benytt hovedinngang til kontorbygget.

Påmelding senest fredag 8. februar.  Bruk registrering@tekna.no , eller tlf. 22 94 75 60

Påmeldingen må merkes med LOGMA medlemsmøte 12. februar 2013.
Følgende opplysninger må oppgis ved registrering: fornavn, etternavn, firma, postadr, e-post og telefonnr.