Dato:
Tidspunkt: 15:30 - 17:30
Sted: Trollåsveien 4, Trollåsen

logo nilleLOGMA inviterer til medlemsmøte hos -nille AS.  Tema for møtet er

«-nille: Et lite retaileventyr»

Nille er en ledende norsk lavpriskjede som tilbyr gode kjøp til hyggelige anledninger. Butikkonseptet har fokus på utvalgte produktkategorier og sesongvarer. Kjeden startet i 1981 og er i dag landsdekkende med 1800 medarbeidere på sentrallageret og i 330 butikker og omsetter for 1,5 milliarder NOK. Nille har vunnet priser som «Året Retailer» og Norsk Designråds «Hederspris».

For å være lønnsom som lavpriskjede må det skapes en forsyningskjede som er mer kostnadseffektiv enn konkurrentene i alle ledd. Det starter med å lokalisere, bygge og drifte butikker, velge produktkategorier, å være til stede hvor varene produseres, ha full kontroll på all transport inn og ut av lager, selve lagerdriften, og ikke minst sikre at alle detaljer er koordinert i alle disse leddene.

Forsyningsdirektør Geir Mosether tar imot oss og forteller et spennende retaileventyr. Vi får innblikk i hvordan Nilles helhetlige strategi og utvalgte prinsipper og metoder innen logistikk har utviklet en konkurransedyktig forsyningskjede som understøtter en spennende og voksende virksomhet. Vel møtt!

Pris: Gratis (- og ta gjerne med en gjest).

Vennlig hilsen styret i LOGMA

 

Adresse: Nilles hovedkontor har adresse Trollåsveien 4, 1414 Trollåsen

Påmelding senest tirsdag 16. april.  Bruk registrering@tekna.no , eller tlf. 22 94 75 60

Påmeldingen må merkes med LOGMA medlemsmøte 18. april 2013.
Følgende opplysninger må oppgis ved registrering: fornavn, etternavn, firma, postadr, e-post og telefonnr.