Dato:
Tidspunkt: kl 1500 - 1700
Sted: Destilleriveien 11, Gjelleråsen

LOGMA inviterer til medlemsmøte hos Vectura AS tirsdag 5. mars 2013 kl 1500.  Tema for møtet er «Planlegging, oppstart og utnyttelse av nytt høyteknologisk distribusjonsanlegg».

Vectura

Vectura er Arcus-gruppens distribusjonsselskap og er som sådan Norges ledende distributør av alkoholholdige drikkevarer. Et særtrekk ved Vectura er at selskapet er et av få som leverer komplette tredje- og fjerdeparts logistikkløsninger. Hovedkundene som kjøper disse løsningene er over 80 importører som bruker Vectura til å styre vareflyten fra ca. 1.000 produsenter over hele verden ut til Vinmonopolets 265 butikker og nærmere 3.000 mottagere innen servicebransjen, Horeca, samt grossister.

Våren 2012 flyttet Vectura fra sine lokaler på Hasle i Oslo til Gjelleråsen rett nord for hovedstaden. Der disponeres et nytt høyteknologisk distribusjonsanlegg. Selve høylageret har 31.300 palleplasser som daglig kan ta i mot 720 paller. Av interessante løsninger er der en automatisk nedpalleteringsrobot, en automatisk pallebytter, et miniloadanlegg med plass til 13.000 kasser, samt et monorailsystem.

Driftsleder Dag Inge Bergersen tar imot oss og forteller om Vecturas forsyningskjede, hvordan tredje- og fjerdepartsløsninger fungerer og viser oss smarte løsninger ved det nye anlegget. I tillegg møter dere forretningsutvikler Olav Fylling og prosessutvikler Kathinka Estabrook.

 Pris: Gratis (- og ta gjerne med en gjest). Deltagelsen er begrenset til de 20 første påmeldte.

Vennlig hilsen styret i LOGMA

Adresse: Vecturas sentrallager ligger i Destilleriveien 11 på Gjelleråsen.

Påmelding senest fredag 1. mars.  Bruk registrering@tekna.no , eller tlf. 22 94 75 60

Påmeldingen må merkes med LOGMA medlemsmøte 5. mars 2013.
Følgende opplysninger må oppgis ved registrering: fornavn, etternavn, firma, postadr, e-post og telefonnr.