Arrangementer

ARRANGEMENTSOVERSIKT

 


Gjennomførte arrangemeter:

Presentasjonene fra Global supply chain seminaret 1. mars

Først vil vi takke foredragsholderne for spennende og lærerike innlegg! Hvem ante vel at flyfrakten av sjømat over Gardermoen er så omfattende og har så stor vekst? Hvem visste at Swix og Felleskjøpet er så dyktige til å planlegge og styre leveransene i sine forsyningskjeder?

Miljøaspektet ble en sentral del av konferansen. Samskip la vekt på å utnytte de teknologiske mulighetene som er der i dag, fremfor å satse på teknologi som først er kommersielt tilgjengelig om 10-15 år. Det var 105 påmeldte deltakere på Persson seminaret i år. Bortsett fra at det var kjølig i lokalet var det gode tilbakemeldinger fra alle i salen.

Alle som var på seminaret har tilgang til presentasjonene på Min Side. Brukernavn er e-postadresse. Hivs du logger deg inn for første gang må du spørre etter passord. Se brukerveiledning.

Det kommer en omfattende artikkel i neste utgave av Logistikk & Ledelse som er tilgjengelig i begynnelsen av april. Det blir i tillegg et eget intervju med Lasse Jonasson fra Instituttet for Fremtidsforskning i København.
Det planlegges flere aktiviteter i tiden framover. Informasjon legges under denne fanen så snart datoer og programmer er satt. Under denne fanen publiseres også arrangementer i regi av medlemsbedrifter i Logma.


Medlemsmøte hos Ferskvarehuset AS

Logma arrangerte et medlemsmøte 6. februar hos Ferskvarehuset AS i samarbeid med APX systems. Det var 13 medlemmer tilstede, sammen med Logistikk & Ledelse. Det var svært interessant å høre om bedriften og studere anvendelsen av roboter og ny teknologi. Vedlagt følger artikkelen i Logistikk & Ledelse fra bedriftsbesøket. Takk at vi fikk komme, Ferskvarehuset!

LES MER >


Besøksadresse: Fornebuveien 37, 1366 Lysaker
Postadresse: Postboks 73, 1325 Lysaker
Tif. 67 52 30 10 E-post: post@logma.no
Sekretariat samt kurs og konferansearrangør: Tekniske Foreningers Servicekontor AS