Leder:

KaiDaglig leder Kai Schiøll

Maskin K Lund, Stålfjæra 11, 0975 OSLO
Telefon: +47 229 00 210
Mobil: + 47 901 94 191
E-post: schoell@online.no

Kai Schiøll er daglig leder i Maskin K Lund, samt styreleder i flere større handels- og distribusjonsselskaper. Han er siviløkonom MBA, med logistikk, distribusjon og økonomistyring som sitt hovedfelt. Spesielt god erfaring fra etablering av landsdekkende distribusjonsløsninger.

Nestleder:

Daglig leder Sverre C harles RosmoSverre

Inventory Investment AS  Trollåsveien 8,  1414 Kolbotn
Mobil: +47 908 26 852
E-post: sverre.rosmo@inven.no
www.inven.no

Sverre har jobbet med forsyningskjeder, transport og innkjøp i over 20 år. De siste 10 årene har Sverre jobbet som prosjektleder, konsulent og i salgsrettet virksomhet hovedsakelig mot nordiske grossister, distributører og detaljister. Sverre er diplomøkonom fra BI med videre spesialisering innen logistikk og strategi. Gjennom sitt virke innen E3 Corporation og JDA Software har Sverre bred erfaring fra optimering av innkjøp og vareforsyning og i videre forstand Integrated Demand Chain & Supply Chain Planning. Sverre har sammen med to andre partnere startet selskapet Inventory Investment AS.

Styremedlemmer:

Sara Borén

Mobil: + 47 980 71 097
Epost: saraboren@hotmail.com

Sara tar master i «Logistics, Operations and Supply Chain Management»  ved Handelshøyskolen BI. Sara er nestleder i studentrådet på BI, og er involvert i å starte opp logistikk utvalg.

 

ØyvindØyvind Engen

Mobil: + 47 922 64 187
E-post: oeyveng@online.no

Øyvind Engen er sivilingeniør fra NTH og har ervervet både allsidig og spesiell kompetanse innen logistikk. Han har allsidig erfaring fra operativ utøvelse og ledelse av logistikk og rådgivning innen faget fra Orkla/Lilleborg, IKO, Tandberg Data, Minard/Logisoft og IFS Norge. Han har praktisert og ledet logistikk utfra mange ståsted i forsyningskjeden, såsom i salg/markedsføring, distribusjon, lagerdrift, produksjon og anskaffelse.

BenteBente Flygansvær

Mobil: +47 46 41 04 67
E-post: bente.flygansvaer@bi.no

Bente Flygansvær er førsteamanuensis i Logistikk og Supply Chain Management på Handelshøyskolen BI. Hun er utdannet dr.oecon fra NHH (2006), cand merc fra NHH (2001) og siviløkonom fra BI (1995). Bente underviser og forsker på ulike problemstillinger innen distribusjon og Supply Chain Management. Hennes spesialfelt er innsamlingssystemer for avfall og gjenvinning. Bente har erfaring fra privat og offentlig sektor, og har jobbet bl.a. i Oslo kommune Renovasjonsetaten, og i Harald A. Møller AS.

GjermundGjermund Lien

Lean Communication AS
Mobil: +47 926 33 504
E-post:  gjermundl@leancommunications.no

Gjermund Lien er utdannet Diplomøkonom fra BI med logistikk som spesialisering. Har lang ledererfaring innen innkjøp og logistikk fra en rekke ulike bransjer som dagligvare, varehandel og byggevarer, både i Norge og Skandinavia. Jobber nå som konsulent hos Lean Communications AS

Jan Elling

Jan Elling Rindli

Fornebu Consulting
Mob: 91586269
E-post: jer@fornebuconsulting.no

Jan Elling har lang erfaring som prosjektleder, bedriftsrådgiver og forretningsutvikler, med bred og dyp kunnskapsfront etter mange prosjekter innen Supply Chain Management/Logistikk, innkjøp, lager/terminaler, transport/distribusjon, e-handel, IT/ERP, CRM, BW. Han har også vært foreleser og forsker innen Supply Chain Management/Logistikk og e-handel. Jan Elling har erfaring som toppleder i varehandelen, med utvikling av organisasjon, salg marked og logistikk. Han har styreerfaring, og erfaring fra strategiutvikling av varehandel og HR.

MarianneLogistikksjef Marianne Mengkrogen

Sykehuspartner

Marianne Mengkrogen er logistikksjef hos Sykehuspartner. Sykehuspartner overtok ansvaret for den sentrale forsyningsløsningen til Helse-Sør Øst da hun tiltrådte stillingen som logistikksjef i juni 2011. Hun har i tillegg ansvar for sortimentet for forsyningsløsningen i Helse-Sør Øst. Marianne har erfaring fra ulike lederstillinger med blant annet oppbygging av forsyningsløsninger og ERP-systemer for Medicus Plesner AS, erfaring som bedriftsrådgiver i Kort Prosess AS for blant annet store selskap som Posten og NSB og hun har også jobbet med verdikjede- og prosessoppbygging i NSB Godstransport. Hun har også skrevet fagbok for teknisk fagskole for terminalarbeiderfaget.   Hun er utdannet MSc i Logistikk og Transport fra Cranfield, UK.

Inger-LiseLogistikksjef Inger Lise Moene

Mantena AS

 

Inger-Lise Moene er ansatt som Logistikksjef i Mantena AS, og har mange års erfaring innen Logistikk og Ledelse. Hun har erfaring fra ulike lederstillinger, med blant annet  forretningsprosesser og vareflyt som spesialområder. Har lang erfaring fra prognosearbeide, innkjøp, produksjonsplanlegging og lagerstyring. Kompetanse innen oppbygging og utvikling av ERP systemer, deriblant SAP. Inger-Lise er utdannet ved Handelshøyskolen BI med spesialisering innen Logistikk.

KnutLogistikksjef Knut Pettersson

Mediq Norge AS